Wie zijn wij

Wij zijn Phenox Consultants

De APFspecialist is een initiatief van actuarieel adviesbureau Phenox Consultants. Wij hebben contacten met alle APF-en en verzekeraars, maar zijn daar volledig onafhankelijk van. Onder andere zijn we zowel niet betrokken (geweest) bij de oprichting als de advisering en uitvoering van welke APF dan ook. Wij kunnen daarom als een van de weinige adviesbureaus zowel pensioenadviseurs, werkgevers, leden van de (centrale) ondernemingsraad als belanghebbenden bij een pensioenfonds volledig onafhankelijk informeren en adviseren. Samen met onze jarenlange ervaring op het gebied van advisering en certificering van pensioenfondsen maakt dat ons dé onafhankelijke partij om u te adviseren over het Algemeen Pensioenfonds. Natuurlijk altijd in verhouding tot de andere (bestaande) mogelijkheden. En kunnen wij u daarom precies uitleggen waarom een APF wel of niet een goed alternatief kan zijn.

We hebben De APFspecialist opgezet, omdat wij denken dat het APF te belangrijk is om vanwege de complexiteit en onbekendheid ook onbemind te laten zijn.

U kunt contact opnemen met Phenox Consultants via ons contactformulier of door te bellen naar 010 205 3500 en te vragen naar Bas van Vliet of Hans Veltkamp.

© 2017 www.deapfspecialist.nl is een website van Phenox Consultants